Geen tweede WTS-zege Rachel Klamer

Geen tweede WTS-zege Rachel Klamer

Cheer!
cheers! 6

Het zou al te knap geweest zijn, twee zeges op rij voor Rachel Klamer in de World Triathlon Series, de reeks wedstrijden om de wereldtitel. Maar op Bermuda was maar een triatlete, die liet zien waarom zij de beste van de wereld is. Flora Duffy, Bermudaanse, was in haar thuisstad Hamilton superieur aan de concurrentie. Klamer liep naar een twaalfde plaats, Kingma finishte verdienstelijk als zestiende. 

Moedig Rachel en Marco aan!

Verrassend debuut Lotte Wilms op triatlon

Verrassend debuut Lotte Wilms op triatlon

Cheer!
NTB
cheers! 0

MOOLOOLABA - Voormalig topzwemster Lotte Wilms heeft een verrassend debuut gemaakt op de triatlon. De geboren Alkmaarse eindigde zaterdag als twintigste in de tweede World Cup van het seizoen, in het Australische Mooloolaba. Wilms finishte op drie minuten van winnares Emma Jeffcoat. De Nederlandse kwam in de top acht uit het water om vervolgens ook met fietsen en lopen aardig mee te kunnen met de wereldtop. Voor Maaike Caelers was het al een wonder dat ze na een flinke val in Abu Dhabi
opnieuw kon starten. Op halve kracht kwam ze tot een 24e plaats. Bij de mannen was Donald Hillebregt enige Nederlander. Hij finishte als veertigste.

Moedig Maaike aan!

Laad meer nieuws bij