Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Een getrouwd stel. Zo omschrijven beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hun samenwerking. Al ruim dertien jaar vormen ze een succesvol beachduo. Ze veroverden tien jaar geleden de wereldtitel en tijdens de Olympische Spelen in Rio historisch brons. En ze blijven hun sportieve huwelijk voortzetten op weg naar Parijs. Ontdek meer in deze video.