Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De wielersensatie van 2023! Behalve de vele zeges, waaronder de gele trui bij de Tour de France, boekte wielrenster Demi Vollering ook een belangrijke overwinning op zichzelf. Hoe heeft een seizoen vol twijfel en onzekerheid uiteindelijk geleid tot het beste seizoen ooit? Je ziet het in deze video!