Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Badmintonkampioene Selena Piek daagt wereldkampioen judo Noël van ’t End uit om van sport te ruilen. Dat belooft twee intensieve trainingen. En hoe harder Selena Noël laat zweten, hoe harder ze tijdens de judotraining in de lucht wordt gegooid. Gelukkig heeft ze van tevoren Google geraadpleegd.

Deze serie is mogelijk gemaakt door Nederlandse Loterij.