Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rolstoeltennisser Niels Vink blijft verbazen. Na het veroveren van goud en brons tijdens zijn paralympisch debuut in Tokio in 2021, haalde hij deze maand de finale van Wimbledon, het eerste toernooi op gras waaraan hij deelnam. Spelen op gras vraagt om een flink aanpassingsvermogen, ook tijdens het trainen.
Deze video gaat in première op 14 juli om 19:00 uur.