Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Een aantal keer is ze uitgeroepen tot beste hockeyster ter wereld: Maartje Paumen. Ook is ze dé inspirator van hockeyinternational Frédérique Matla. In een speciale ode aan haar mentor vertelt Fréderique over de bijzondere band die ze samen hebben opgebouwd.