Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Alles uit jezelf halen. Presteren op het hoogste podium. Om je ultieme doel waar te maken. Er komt veel kijken bij het beoefenen van topsport. En soms kan het best even zwaar zijn. Onze talentvolle topsporters weten dat. Op de EYOF ontmoeten ze elkaar allemaal en is het één grote inspiratiebron. Ze delen dezelfde levenswijze en ze begrijpen elkaar. Dat zorgt, ondanks de verschillende sporten, voor een sterk teamgevoel.

In deze video laten shorttrackster Zoë Deltrap en alpineskiër Jurre Jeurissen zien hoe het team er voor elkaar is 🙏