Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De school van het leven moet verder zonder zijn stralendste docent. Bibian Mentel overleed op 29 maart 2021 aan de gevolgen van kanker. We eren Bibian met deze ode, geschreven door sportjournalist Frank Heijnen 🙏

Deze ode aan Bibian Mentel is getoond tijdens de zogeheten TeamNL Talks, een meeting van de olympische en paralympische sporters die kans maken om deel te nemen aan de Olympische Spelen van Beijing en hun chefs de mission. Zij sloten Bibian in hun hart, op weg naar de Spelen van Beijing.