Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De waterpolomannen strijden deze week op het olympisch kwalificatietoernooi in Rotterdam voor een ticket naar de Olympische Spelen in Tokio. Jesse Nispeling is één van de spelers van het team. Hij verhuisde naar het buitenland om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen voor dat ene doel: plaatsing voor de Olympische Spelen. In deze vlog geeft Jesse een inkijkje in hoe zijn leven eruit ziet.