Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Met nog 250 dagen te gaan tot de Olympische Spelen van Tokio schuiven onze Paralympische én Olympische chef de mission aan bij Reemt Borcherts: Esther Vergeer en Pieter van den Hoogenband.

Ze praten over hun drijfveren, waardoor ging hun vuur branden? Maar ook over wat zij op dit moment doen voor de sporters van TeamNL. En dat sport niet alleen over het sportieve resultaat gaat. Veel luisterplezier!

Beluister de aflevering, abonneer je en mis niets!