Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Voetbalkeepster Sari van Veenendaal en zitskiër Jeroen Kampschreur spreken in deze podcast over de inrichting en het verloop van hun topsportleven. Hoe ga je om met familie en vrienden? Is het moeilijk om school en sport te combineren? In een open gesprek vertellen ze ons alles over het organiseren van hun carrière. En de toekomstige ambities? Torenhoog!

UrlPicker.Umbraco.Models.UrlPicker

In onze podcast-serie achterhalen we de beste tips en tricks voor topsporters op hun pad naar het hoogst haalbare. Host Reemt Borcherts gaat in gesprek met TeamNL-sporters, coaches, experts en andere boeiende gasten ter inspiratie van topsporters.