Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dit was Lausanne 2020 #onzereis

Dit was Lausanne 2020 #onzereis

Lausanne 2020 Video

Cheer!

Leerzaam en succesvol. Dat waren de Jeugd Olympische Spelen volgens chef de mission Marianne Timmer voor Talent TeamNL. Onze sporters behaalden in Lausanne en Sankt Moritz vier goud, vier zilver en een bronzen plak. “Iedereen liet het beste van zichzelf zien. Bij de één leverde dat een PR op, bij de ander een medaille, bij weer een ander een zinnig leermoment.”

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!