Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ons 2019 | Noël van 't End: van wereldprestatie tot inspiratie

Ons 2019 | Noël van 't End: van wereldprestatie tot inspiratie

Ons2019 Video

Cheer!

Het jaar 2019 is bijna ten einde. Reden om terug te blikken op Ons 2019. Judoka Noël van 't End blikt terug op zijn wereldtitel en vertelt welke inspiratie dit geeft tijdens een clinic aan jonge fans.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Noël aan!