Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Paralympic TeamNL Tokyo 2020

Paralympic TeamNL Tokyo 2020

RoadToTokyo

Cheer!

Welke sporters gaan er namens TeamNL naar de Paralympische Spelen in Tokio?

Bekijk hier wie er tot nu toe namens Paralympic TeamNL officieel zijn gekwalificeerd* voor de Paralympische Spelen Tokyo 2020. 

Paardensport

- Paradressuurteam

Tafeltennis

- Jean-Paul Montanus (klasse 7)
- Kelly van Zon (klasse 7)


* Na afloop van de kwalificatieperiode en, voor zover van toepassing, nadat de interne selectieprocedure is afgerond, doet de bond een voordracht voor uitzending. Deze voordracht voor uitzending kan pas door NOC*NSF in behandeling worden genomen nadat de toewijzing van quotumplaatsen door de internationale federatie heeft plaatsgevonden. Als de voordracht voor uitzending gehonoreerd is, is de sporter verzekerd van deelname aan de Paralympische Spelen.

Deel dit artikel op social media:

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kelly en Jean Paul aan!