Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sanne Verhagen: "Supermooi om samen voor een medaille te gaan"

Sanne Verhagen:

Video

Cheer!

Het mixed team event voor judoka's staat volgend jaar voor het eerst op het programma van de Olympische Spelen. Die nieuwe wedstrijdvorm wakkert het teamgevoel nog wat extra aan. "Supermooi om samen voor een medaille te gaan."

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sanne aan!