Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van der Breggen start met zege in Ronde van Californië

Cheer!

Van der Breggen start met zege in Ronde van Californië

Anna van der Breggen heeft de eerste etappe van de Ronde van Californië gewonnen. De 29-jarige Zwolse kwam in finishplaats Ventura als eerste over de meet.

 

cheers! 9
Deel dit artikel op social media

Van der Breggen (Boels – Dolmans Cycling Team) had na de heuvelachtige rit van 96,5 kilometer een voorsprong van achttien seconden op de Italiaanse Elisa Balsamo (Valcar Cylance Cycling) die tweede werd. In het algemeen klassement heeft Van der Breggen een voorsprong van 25 tellen op Balsamo.

Van der Breggen schreef in 2017 de Ronde van Californië op haar naam. De editie van dit jaar wordt zondag beslist. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anna aan!