Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hassan komt net tekort voor winst 1500 meter bij World Challenge

Hassan komt net tekort voor winst 1500 meter bij World Challenge

Cheer!

Sifan Hassan is als derde geëindigd op de 1500 meter bij internationale wedstrijden in Nanjing. Haar tijd was 4.00,53. De Ethiopische Gudaf Tsegay won (3.59,57), voor haar landgenote Axumawit Embaye (4.00,17).

Hassan voldeed zaterdag in Shanghai met een tijd van 4.01,91 al aan de limiet voor de WK in Doha. Ze zal die afstand daar vermoedelijk niet lopen. De Arnhemse mikt tijdens de WK op medailles op de langere afstanden. Ze plaatste zich onlangs met een tijd van 31.18,12 voor de 10.000 meter.

Deel dit artikel op social media:

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sifan aan!