Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De rolverdeling tussen BMX-bondscoaches Raymon en Rob

De rolverdeling tussen BMX-bondscoaches Raymon en Rob

Video

Cheer!

Tijdens de wereldbekerwedstrijd op Papendal volgden we Raymon van der Biezen en Rob van den Wildenberg. We vroegen Merle van Benthem, Niek Kimmann en Monique van der Valk over de rolverdeling tussen de twee nieuwe bondscoaches van de BMX'ers.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Raymon, Niek en Merle aan!