Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ook zege op 50 meter vrij voor Kromowidjojo in Eindhoven

Cheer!

Ook zege op 50 meter vrij voor Kromowidjojo in Eindhoven

Ranomi Kromowidjojo heeft ook bij de Swim Cup in Eindhoven de 50 meter vrije slag gewonnen. De wereldkampioene kortebaan op dit nummer tikte in het Pieter van den Hoogenband-zwemstadion als eerste aan in 24,48 seconden.

cheers! 12
Deel dit artikel op social media

Vorige week bij de Swim Cup in Den Haag zegevierde 'Kromo' op het kortste nummer in 24,60.

Heemskerk
Net als in het Hofbad eindigde Femke Heemskerk weer als 2e, in 24,67. Zowel Kromowidjojo als Heemskerk heeft zich op de 50 vrij geplaatst voor de WK van komende zomer in Gwangju. Kim Busch werd derde in Eindhoven in 24,89 en daarmee bleef ze boven de limiet van 24,73.

Puts
Jesse Puts won opnieuw de 50 vrij bij de mannen, maar miste de WK-limiet. De wereldkampioen kortebaan van 2016 won in Eindhoven in 22,16, iets sneller dan vorige week in Den Haag (22,25). Om naar de WK te mogen, is 21,94 vereist.

Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Femke, Ranomi, Kim en Jesse aan!