Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Varenhorst en Van de Velde verrassen landgenoten in Doha

Cheer!

Varenhorst en Van de Velde verrassen landgenoten in Doha

De beachvolleyballers Christiaan Varenhorst en Steven van de Velde hebben op het toernooi van Doha het Nederlandse onderonsje met Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen gewonnen. Het werd in de eerste ronde 17-21, 21-15, 15-13 voor het nieuwe koppel.

cheers! 7
Deel dit artikel op social media

Brouwer en Meeuwsen, winnaars van olympisch brons bij de Spelen van Rio 2016, waren als zevende geplaatst. Varenhorst en Van de Velde besloten onlangs de samenwerking aan te gaan. Varenhorst speelde de afgelopen jaren met Reinder Nummerdor, Maarten van Garderen en Jasper Bouter.

In de tweede ronde nemen Varenhorst en Van de Velde het op tegen het Amerikaanse duo Nick Lucena/Phil Dalhausser.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Christiaan en Steven aan!