Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nuis na tweede wereldrecord:
Cheer!

Nuis na tweede wereldrecord: "Niet normaal. Echt absurd!"

Kjeld Nuis heeft bij de wereldbekerfinale in Salt Lake City voor de tweede keer een wereldrecord op zijn naam gebracht. De 29-jarige schaatser finishte in de tweede rit van de 1500 meter in een tijd van 1:40,17. Bekijk zijn reactie.

cheers! 9
Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kjeld aan!