Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kimberley Bos: "Mooiste aan skeleton is de snelheid"

Kimberley Bos:

Video

Cheer!

WHISTLER - "Met je hoofd naar voren in een achtbaan die je zelf mag besturen; wie wil dat nou niet?" Skeletonster Kimberly Bos vindt de snelheid het mooiste aan haar sport. En ook met haar carrière gaat het razendsnel. Vier jaar geleden stapte ze voor het eerst op een skeleton-sleetje, vorig jaar werd ze achtste op de Olympische Spelen en de komende dagen doet ze mee aan het WK in Canada. Bekijk de video.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kimberley aan!