Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Inge Jansen en Celine van Duijn vierde bij Diving World Series Peking

Inge Jansen en Celine van Duijn vierde bij Diving World Series Peking

Cheer!

Inge Jansen en Celine van Duijn zijn bij de tweede wedstrijd van de FINA Diving World Series in Peking vierde geworden op de 3 meter synchroonspringen.

Deel dit artikel op social media

In de finale sprongen Jansen en van Duijn naar een puntentotaal van 269,40. Ze staan nu, na de vijfde plek van vorige week en de vierde plek van vandaag, op een vijfde plaats in het overall klassement. Bondscoach Edwin Jongejans: “Dit zijn zware wedstrijden zo achter elkaar, dus ik ben zeker blij met de resultaten. We hebben hier veel van geleerd en er is genoeg om op te bouwen.”

De FINA Diving World Series is een prestigieuze reeks van vijf wedstrijden waarvoor alleen de top-8 van de wereld wordt uitgenodigd. Na Peking, volgen wedstrijden in Montreal (26-28 april), Kazan (10-12 mei) en Londen (17-19 mei).

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Celine en Inge aan!