Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Harrie Lavreysen moest BMX verruilen voor de baan

Harrie Lavreysen moest BMX verruilen voor de baan

Video

Cheer!

Deze week won hij al goud op het WK baanwielrennen met de teamsprint, maar ooit begon Harrie Lavreysen als BMX-er. Noodgedwongen verruilde hij BMX voor de baan️. De 21 jarige wereldkampioen vertelt hoe hij deze switch heeft ervaren.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Harrie aan!