Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kwalificatieprocedure EK turnen heren bekend

Cheer!

Kwalificatieprocedure EK turnen heren bekend

BEEKBERGEN - De kwalificatieprocedure voor de Europese kampioenschappen turnen heren is bekend. De Nederlandse turners mikken bij de Europese kampioenschappen in het Poolse Szczecin op een meerkamp- en een toestelfinale. 

cheers! 7
Deel dit artikel op social media

Op 10 maart wordt er in Amsterdam een open kwalificatiewedstrijd geturnd. De turners uit het kernteam (Michel Bletterman, Casimir Schmidt, Bart Deurloo, Frank Rijken, Rick Jacobs, Bram Louwije, Bram Verhofstad en Epke Zonderland) zijn door bondscoach Bram van Bokhoven al opgenomen in de voorlopige EK-trajectselectie.  

Turners die denken kans te maken op het behalen van de gestelde limieten kunnen deelnemen aan de kwalificatiewedstrijden om zodoende in te stromen in de trajectselectie. Sporters die voldoen aan de gestelde richtscores worden aan de voorlopige selectie toegevoegd. 

De definitieve selectie voor het EK wordt op 18 maart bekendgemaakt. 

De Europese titelstrijd geldt voor de ploeg van bondscoach Bram van Bokhoven vooral als een voorbereidingstoernooi op weg naar de WK in Stuttgart. Tijdens de wereldtitelstrijd staat Olympische kwalificatie op het spel.

De route van de Nederlandse dames richting de EK wordt binnenkort bekendgemaakt. Hierover volgt later meer informatie. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bart, Epke, Frank, Bram, Bram, Casimir en Rick aan!