Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kampschreur opnieuw de beste op de reuzenslalom

Cheer!

Kampschreur opnieuw de beste op de reuzenslalom

Op de vierde dag van de wereldbekerwedstrijden para-alpineskiën in Veysonnaz sloeg Jeroen Kampschreur voor de derde keer toe. De Leiderdorper was zijn concurrenten net als vrijdag te snel af op de reuzenslalom.

cheers! 6
Deel dit artikel op social media

Het was de derde wereldbekeroverwinning van dit seizoen voor Kampschreur, die in beide runs de snelste tijd liet klokken. Twee keer maakte de zitskiër een in het bovenste deel van de piste opgelopen achterstand goed in het tweede stuk. Hij bleef Paralympisch kampioen Jesper Pedersen en Christoph Kunz voor.

Niels de Langen eindigde als zesde, na een sterke tweede run waarin hij de derde tijd neerzette. Floris Meijer werkte zich van de dertiende plaats in de eerste run op naar tiende plaats, na een zevende plek in de tweede run.

Zondag komen de zitskiërs nogmaals in actie op de reuzenslalom.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jeroen, Niels en Floris aan!