Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Harrie Smolders wederom verkozen tot Ruiter van het Jaar

Harrie Smolders wederom verkozen tot Ruiter van het Jaar

Cheer!

Harrie Smolders is voor de tweede achtereenvolgende keer in zijn carrière verkozen tot ‘Ruiter van het Jaar’. Dat heeft de organisatie van paardensportevenement The Dutch Masters bekend gemaakt. De uitverkiezing heeft de 38-jarige springruiter vooral te danken aan het feit, dat hij van mei tot en met december 2018 op de eerste plaats van de FEI Wereldranglijst stond.

Deel dit artikel op social media

Er waren vier nominaties voor de titel ‘Ruiter van het Jaar’: De beroepspikeur Rick Ebbinge, paradressuuramazone Rixt van der Horst, springruiter Harrie Smolders en paradressuuramazone Sanne Voets.

Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Harrie aan!