Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Griekspoor genoot van luxe week in Rotterdam

Griekspoor genoot van luxe week in Rotterdam

Cheer!

ROTTERDAM  - Als nummer 211 van de huidige wereldranglijst is Tallon Griekspoor voornamelijk op het challengercircuit aangewezen.

Deel dit artikel op social media

 "Dit was dus voor mij een luxe week", zei de 22-jarige tennisser na zijn nederlaag in de 2e ronde van het ATP-toernooi in Rotterdam. De Nederlander verloor in 2 sets (7-6, 6-1) van de Franse routinier Jo-Wilfried Tsonga .

"Hier is alles extreem goed geregeld, van hotel, tot het eten en de medische verzorging. Nu ga ik weer terug naar de challengers. Daar word je hard van. Gelukkig wordt het organisatieniveau van die toernooien ook steeds beter."

'Onwijs sterk'
Griekspoor keek met een tevreden gevoel terug op de 1e set tegen Tsonga. "Ik serveerde onwijs sterk en maakte heel weinig fouten. Helaas ging het mis in de tiebreak. Ik miste 2 forehands en kwam mede daardoor snel op een achterstand van 0-4. Dat gat was te groot om nog weg te werken. Op dat moment glipte de partij uit mijn handen. Hij ging beter spelen in de 2e set en ik ging te veel andere dingen doen. Kwestie van ervaring. Ik moet gewoon nog constanter worden."


Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Tallon aan!