Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Derde plaats Bunschoten bij wereldbeker parasnowboard in Big White

Derde plaats Bunschoten bij wereldbeker parasnowboard in Big  White

Cheer!

Lisa Bunschoten is als derde geëindigd bij de wereldbekerwedstrijd parasnowboardcross in Big White in de klasse LL2.

Deel dit artikel op social media

De Utrechtse klopte op de cross in de strijd om het brons Renske van Beek. Anne Garttener eindigde als zesde. De winst ging naar de Spaanse Astrid Fina Paredes die in de finale te sterk was voor Brittani Coury uit Canada.

Bij de mannen in de klasse LL1 verloor Chris Vos in de strijd om de derde plaats van de Amerikaan Mike Schultz. Het goud ging naar de Oostenrijker Reinhold Schett, die Mike Elliott (VS) in de finale versloeg.

"Het waren goeie races, maar vandaag voor ons niet de resultaten, die we wilden", aldus coach Bell Berghuis.

Donderdag komen de snowboarders opnieuw in actie op de cross in Big White.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Lisa, Chris en Renske aan!