Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De dilemma's van snowboardcrosser Glenn de Blois

De dilemma's van snowboardcrosser Glenn de Blois

Video

Cheer!

Snowboardcrosser Glenn de Blois draaide een goede voorbereiding, maar haalde afgelopen donderdag helaas net geen finaleplaats op het WK snowboarden. In zijn vrije tijd is Glenn een fervent wakeboarder. Over het dilemma 'snowboardcross of wakeboarden' hoeft hij echter niet lang na te denken. Kiezen tussen kaas en worst blijkt toch een stuk lastiger.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Glenn aan!