Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De tactiek van het curlen

De tactiek van het curlen

Video

Cheer!

Altijd al benieuwd geweest naar de tactiek achter curling? Jaap van Dorp van ons curlingteam legt het je in deze video uit! Vandaag is het WK-kwalificatietoernooi in Nieuw-Zeeland begonnen en TeamNL doet mee. 

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Wouter, Alexander, Jaap, Carlo en Laurens aan!