Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wüst met baanrecord naast het podium op 1.000 meter, Bowe veruit de snelste

Cheer!

Wüst met baanrecord naast het podium op 1.000 meter, Bowe veruit de snelste

Ireen Wüst is bij de 1.000 meter schaatsen in Tomaszów Mazowiecki (Polen) net naast het podium geëindigd. Haar 1.16,89 was goed voor het baanrecord, maar in de twee laatste ritten verbeterden drie vrouwen haar tijd.

cheers! 11
Deel dit artikel op social media

Brittany Bowe was met afstand de snelste van alle twintig schaatsters in 1.15,39, Miho Takagi werd tweede en het brons was voor Daria Katsjanova.

Jutta Leerdam en Letitia de Jong troffen elkaar in een rechtstreeks duel. De Jong opende nipt sneller, maar Leerdam ging iets eerder de laatste ronde in. Bij de eindstreep was hier nog één honderdste van over voor Leerdam, maar met de plekken tien en elf in de eindklassering speelden de Nederlanders geen rol van betekenis. Ditzelfde gold voor Lotte van Beek. Zij werd vijftiende.


Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ireen aan!