Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Heren slechts 8e bij ploegenachtervolging door vele afwezigen

Cheer!

Heren slechts 8e bij ploegenachtervolging door vele afwezigen

De Nederlandse mannen wonnen 2 weken geleden nog de ploegenachtervolging bij de wereldbeker. Vrijdag werden ze, in het Poolse Tomaszów Mazowiecki, slechts 8e. Simon Schouten, Kars Jansman en Jorrit Bergsma reden voor Oranje.

cheers! 5
Deel dit artikel op social media

Japan was de sterkste in Polen, gevolgd door Noorwegen en Rusland. Canada, met Ted-Jan Bloemen in de gelederen, werd vierde. Bij het ingaan van de laatste wereldbekerwedstrijd van het seizoen op de ploegenachtervolging hadden de Nederlandse mannen een voorsprong van 22 punten op naaste belager Rusland. Maar het was uiteindelijk Noorwegen dat met de eindoverwinning ging lopen. Nederland eindigt als vierde, op 16 punten.

De vaste kern van het Nederlandse team was niet aanwezig. De LottoNL-Jumbo ploeg is namelijk op trainingskamp.

Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!