Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ireen Wüst door nieuwe puntentelling van start in Polen

Cheer!

Ireen Wüst door nieuwe puntentelling van start in Polen

Ireen Wüst is in Polen om een wereldbeker te schaatsen. En dat terwijl ze eigenlijk liever op de fiets in Lanzarote had gezeten. Maar door de nieuwe puntentelling is de wedstrijd in Polen belangrijk voor Wüst.

cheers! 9
Deel dit artikel op social media

"Met de oude puntentelling van de World Cup was ik daar ook gewoon gebleven, denk ik. Maar ik wil straks heel graag in Salt Lake City de wereldbekerfinale rijden en dan kun je het je moeilijk permitteren om World Cups over te slaan", zegt Wüst tegenover de NOS.

Verwacht niet veel
De afgelopen dagen was Wüst in Lanzarote voor een trainingskamp. "Ik zal dit weekend niet op mijn best zijn, nee. Het voelde net een beetje onwennig op het ijs en het is ook wel gek dat ik morgen al een wedstrijd moet rijden. Maar ja, zo is het. We maken er het beste van."

Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ireen aan!