Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Marianne Vos: "Nooit gedacht: ik wil rolmodel zijn"

Marianne Vos:

Video

Cheer!

ROSMALEN - Al in 2006 won Marianne Vos haar eerste wereldtitel in het veldrijden. Vanwege haar lange staat van dienst is ze een boegbeeld van de wielersport en een rolmodel voor haar ploeggenoten. Maar daar is ze eigenlijk niet mee bezig. Dit jaar kiest Vos voor een volledig seizoen door de modder scheuren vanwege het EK in eigen land. Zondag is het zover en gaat ze voor de titel in Rosmalen.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marianne aan!