Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Verwachtingen zijn hoog voor Anouk Vetter

Verwachtingen zijn hoog voor Anouk Vetter

Video

Cheer!

ARNHEM - De verwachtingen rondom Europees kampioen Anouk Vetter zijn hooggespannen. Ze veroverde in 2016 het eerste Nederlandse Europese goud ooit op een meerkamp. Anouk legt uit hoe zij met deze verwachtingen omgaat en zich klaarstoomt voor het EK in Berlijn 

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anouk aan!