Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Paulis en Keijser leren elkaar steeds beter kennen

Paulis en Keijser leren elkaar steeds beter kennen

Cheer!

AMSTERDAM - Ilse Paulis en Marieke Keijser, het nieuwe Oranje duo in de lichte dubbeltwee, leren elkaar steeds beter kennen. Naast het winnen van EK goud trainen ze ook nog voor een ander bijzonder doel... Benieuwd welk doel dat is? Check dan snel de video.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ilse en Marieke aan!