Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Jamile Samuel en de kunst van het sprinten

Jamile Samuel en de kunst van het sprinten

Video

Cheer!

ARNHEM - Sprintster Jamile Samuel houdt van het gevoel van snelheid. "Het is fascinerend wat je kan bereiken met je eigen lichaam en kracht"💪 Ze heeft nog een passie. Ben jij benieuwd wat dat is? Check dan snel de video.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jamile aan!