Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Goud en wereldrecord Van Gansewinkel op 100m

Goud en wereldrecord Van Gansewinkel op 100m

Cheer!

BERLIJN - Op dag 1 van de EK para-atletiek verschenen twee, van de in totaal 18 atleten die we in actie gaan zien in Berlijn, aan de start. En met wat voor resultaat! Een gouden medaille en een wereldrecord voor Marlene van Gansewinkel op de 100 meter. Margriet van den Broek voegde hier een zilveren medaille op de 5.000 meter aan toe.

Deel dit artikel op social media

Lees het hele artikel op www.atletiek.nl

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marlene en Margriet aan!