Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Waterpoloster Sabrina van der Sloot: "Alles moet wijken tot Tokio"

Waterpoloster Sabrina van der Sloot:

Video

Cheer!

ZEIST - De Oranje waterpolodames spelen morgen de EK halve finale tegen Hongarije. Waterpoloster Sabrina van der Sloot en haar vriend Thomas Lucas zijn beiden topsporter. Kunnen zij dat combineren, of moet alles wijken voor de sport? Je ziet het in de video! 

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sabrina aan!