Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Marit Bouwmeester: "Mijn broer weet me te triggeren"

Marit Bouwmeester:

Video

Cheer!

AARHUS - Sinds 2017 wordt Olympisch kampioen Marit Bouwmeester gecoacht door haar broer: "Mijn broer weet me te triggeren". De Laser Radial-zeilster komt deze week in actie tijdens het WK Zeilen in Aarhus.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marit aan!