Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rus in Rosmalen strijdend ten onder tegen Vandeweghe

Video

Cheer!

Rus in Rosmalen strijdend ten onder tegen Vandeweghe

ROSMALEN - Coco Vandeweghe bleek een te grote horde voor Arantxa Rus op weg naar de 3e ronde van het Libéma Open in Rosmalen. De als 1e geplaatste Amerikaanse, winnares van het toernooi in 2014 en 2016, versloeg de 27-jarige Nederlandse met 7-6 (4) 6-3.

cheers! 5
Deel dit artikel op social media

Rus had in de 1e ronde in een lange 3-setter gewonnen van de Russische Ekaterina Aleksandrova. Tegen de Amerikaanse nummer 16 van de wereld bood de tennisster uit Monster voor een lange tijd prima partij: Rus kon lang mee, maar moest diep gaan:


Vechtmachine Vandeweghe
Zowel in de 1e als in de 2e set vocht ze zich keihard terug van een 2-0-achterstand. De tiebreak in de 1e set was alleen helaas toch een prooi voor Vandeweghe: De Amerikaanse was duidelijk een maatje te groot en pakte op 4-3 in de 2e set opnieuw een break en serveerde de partij vervolgens uit.


Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Arantxa aan!