Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeyers verslaan Spanje voor tweede dag op rij met dezelfde cijfers

Video

Cheer!

Hockeyers verslaan Spanje voor tweede dag op rij met dezelfde cijfers

ALKMAAR - De Nederlandse hockeymannen hebben ook de tweede oefenwedstrijd tegen Spanje gewonnen. Op het veld van Alkmaarsche M.H.C. was het team van bondscoach Max Caldas met 2-0 te sterk. Oranje versloeg Spanje zaterdag in het eerste oefenduel met dezelfde cijfers.

cheers! 9
Deel dit artikel op social media

Jeroen Hertzberger opende de score uit een strafcorner. De Rotterdammer maakte onlangs na een afwezigheid van 1,5 jaar zijn rentree bij het Nederlands elftal. Mirco Pruyser nam het 2e doelpunt voor zijn rekening en staat nu op 45 interlandtreffers.

Champions Trophy
Oranje is in voorbereiding op het laatste toernooi om de Champions Trophy in Breda (23 juni - 1 juli). Het evenement keert daarna niet meer op de volle hockeykalender terug. Komende week wachten in Gorinchem nog 2 oefeninterlands tegen Frankrijk (14 en 15 juni).


Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bob, Jorrit, Seve, Floris, Valentin, Robbert, Sander, Pirmin, Jeroen, Thijs, Mirco, Glenn, Thierry, Lars, Bjorn, Jonas, Roel, Max, Joep en Sam aan!