Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Het salsa-dansje van tafeltennisster Britt Eerland

Het salsa-dansje van tafeltennisster Britt Eerland

Video

Cheer!

SCHIEDAM - Tafeltennisster Britt Eerland staat er in het circuit om bekend dat ze voor een wedstrijd altijd een dansje doet. In deze video vertelt ze waarom dat is en hoe ze er ooit toe is gekomen om salsa-lessen te nemen.

Deel dit artikel op social media
Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Britt aan!