Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Handballers kunnen niet voor 2de sensatie tegen Zweden zorgen en missen WK

Cheer!

Handballers kunnen niet voor 2de sensatie tegen Zweden zorgen en missen WK

De Nederlandse handballers gaan niet naar het WK van volgend jaar in Denemarken en Duitsland. Zaterdag was de ploeg in Den Bosch nog verrassend te sterk voor Zweden. Maar woensdag werd de2de wedstrijd in de play-offs verloren: 26-20.

cheers! 8
Deel dit artikel op social media

4 dagen geleden tekende de ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson voor een ongekende stunt, maar woensdag stelde de nummer 2 van het afgelopen EK orde op zaken. Al na 9 minuten keek Oranje tegen een 5-1 achterstand aan en bij rust was het verschil 14 tegen 7. De Nederlandse handballers wisten sinds 1961 nooit een grote eindronde te bereiken.

Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Patrick, Tommie, Joris, Gerrie, Jeffrey, Erlingur, Iso, Dani, Evert, Toon, Robin, Luc, Jaap, Bobby, Ephrahim, Kay, Rutger, Jasper, Ivo, Alec en Bart aan!