Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Koot uitgeschakeld in kwartfinales Japan Open

Cheer!

Van Koot uitgeschakeld in kwartfinales Japan Open

Rolstoeltennisster Aniek van Koot is op de Japan Open uitgeschakeld in de kwartfinales

cheers! 4
Deel dit artikel op social media

Van Koot, die bye had in de eerste ronde, klopte in de tweede ronde de Taiwanese Chia-Yi Lu. In de kwartfinales was de Japanse Manami Tanaka echter te sterk voor de als tweede geplaatste Nederlandse: 6-0, 6-4.

Bij de mannen verloor Tom Egberink in de tweede ronde van de als eerste geplaatste Brit Alfie Hewett: 6-4, 6-4. In de openingsronde gunde Egberink zijn opponent Yoshikuni Shibayama geen enkele game.

Maikel Scheffers kwam in de eerste ronde tekort tegen Takashi Sanada: 6-2 en 7-5.

Dubbelspel

Egberink en Scheffers bereikten wel de halve finales in het herendubbel. Ook Van Koot is daar nog in de race voor de prijzen, met haar partner Lucy Shuker plaatste ze zich eveneens voor de laatste vier.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Aniek, Maikel en Tom aan!