Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Caljouw wint opnieuw de Orléans Masters

Caljouw wint opnieuw de Orléans Masters

Cheer!

ORLEANS - Badmintonner Mark Caljouw heeft op de Orléans Masters de titel geprolongeerd. De nationale kampioen sloot een sterk gespeeld toernooi in stijl af. Hij versloeg de als 3de geplaatste Deen Rasmus Gemke in 3 games.

Deel dit artikel op social media

Na een matige start (10-21) kwam de titelhouder net op tijd in het juiste ritme. De als 4de geplaatste Nederlander zegevierde in de laatste 2 games met 21-18 en 21-8.

Caljouw (23) maakte tijdens het Franse toernooi opnieuw veel indruk. Na zijn stunt in de kwartfinales tegen de ervaren Deen Jan Ø. Jørgensen (24-22 en 23-21) was hij in de halve finales ook te sterk voor Sameer Verma. Caljouw versloeg de als eerste geplaatste Indiër in 3de games: 18-21, 21-13 en 21-12.

Caljouw staat nu nog 36e op de wereldranglijst, 2 plaatsen hoger dan Gemke.

Dit artikel verscheen eerder op www.sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Mark aan!