Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Boksster Nouchka Fontijn lekker in vorm voor EK met winst van Montana Cup

Cheer!

Boksster Nouchka Fontijn lekker in vorm voor EK met winst van Montana Cup

Nouchka Fontijn heeft in Parijs de Montana Cup gewonnen. In de finale van de gewichtsklasse tot 75 kilogram was de 30-jarige Nederlandse boksster veel te sterk voor de Hongaarse Timmea Nagy.

cheers! 7
Deel dit artikel op social media

Fontijn, uitgeroepen tot wereldboksster van het jaar 2017, schreef vorige maand het prestigieuze Feliks Stamm Memorial in Warschau op haar naam. Bij de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro pakte Fontijn zilver.

EK Boksen
De beste Nederlandse boksster is in voorbereiding op de Europese kampioenschappen, die van 10 mei tot 19 mei op het programma staan. Waar de EK worden gehouden is nog onbekend. Polen heeft de organisatie teruggegeven.

Mannen
Bij de mannen stond in Parijs ook een Nederlander in de finale van de klasse tot 75 kilogram. Vladislav Jashkul verloor van de Fransman Christopher Fataki.


Dit bericht verscheen eerder op Sportnieuws.nl

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nouchka aan!