Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tranen met tuiten bij zus Van Kerkhof
Cheer!

Tranen met tuiten bij zus Van Kerkhof

GANGNEUNG - Sanne van Kerkhof (30) wist dinsdag tijdens de olympische 500 meter van haar zusje Yara niet waar ze het zoeken moest. "Die 4,5 ronden duurden erg lang", aldus de voormalig shorttrackster, die in het Holland Heineken House de zilveren plaat mocht uitreiken aan haar drie jaar jongere zusje.

cheers! 140
Deel dit artikel op social media

"Ik had het echt niet meer. Ik heb lopen janken en weet ik veel wat allemaal niet meer. Ik weet alleen dat ik nu heel trots ben. Volgens mij is er geen enkele zus die zo trots op haar zusje kan zijn, als ik dat nu ben." 

Sanne van Kerkhof, die ooit een relatie had met Ireen Wüst, was in 2010 en 2014 present in Vancouver en Sotsji. Met de aflossingsploeg werd ze respectievelijk vierde en achtste. In 2015 hing ze haar schaatsen aan de wilgen. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Yara aan!