Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Thuiskomst TeamNL op de Coolste Baan van Nederland

Thuiskomst TeamNL op de Coolste Baan van Nederland

Cheer!

Op zondag 25 februari sluiten de 23ste Olympische Winterspelen van PyeongChang. Hét toernooi waar onze Nederlandse sporthelden jarenlang naartoe hebben gewerkt. We hopen natuurlijk dat ze schitteren en met mooie prestaties weer thuiskomen. En die thuiskomst vieren we op feestelijke wijze!

Deel dit artikel op social media

Want TeamNL wordt op maandag 26 februari rond 18.00 uur onthaald op de grootste ijsbaan van Nederland: de Coolste Baan van Nederland, in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Hen wacht dan een warm onthaal door familie, vrienden, supporters en media waarbij we eren en waarderen voor hun prestaties. Zo doen we dat!

Jij kunt daar bij zijn! Via verschillende acties kun je in het bezit komen van exclusieve schaatskaarten zodat ook jij op de ijzers staat wanneer TeamNL zijn entree maakt op de Coolste Baan van Nederland. Maar wil je niet schaatsen en er toch bij zijn dan kan dat ook. Samen zorgen we op een unieke locatie voor een feestelijke huldiging.

Korte opzet programma (onder voorbehoud van wijzigingen)

16.30 uur Landing TeamNL en rechtstreekse verplaatsing naar de Coolste Baan van Nederland

18.00 uur Thuiskomst TeamNL in Olympisch Stadion

18.30 uur Einde podiumprogramma

Heb je een toegangskaart gewonnen en dus een code verkregen voor de huldiging op maandag 26 februari? Verzilver deze dan via Thuiskomst TeamNL. Na het huldigingsprogramma heb je zelf de gelegenheid om tot 22.00 uur te schaatsen op de Coolste Baan van Nederland (zelf schaatsen meenemen of ter plaatse huren).

We verwachten het TeamNL om ca. 18.00 uur op de baan. Dus zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Koop je tickets
Heb je geen code maar wil je onze sporters wel een eerbetoon geven? In schaatsshift 3 van 16.00 tot 18.30 uur, kun je ook komen schaatsen om vervolgens na het schaatsen TeamNL op te wachten. Kun of wil je niet schaatsen, maar ben je wel TeamNL fan en wil je erbij zijn? Dan ben je vanzelfsprekend ook van harte welkom, maar ook dan moet je een toegangskaartje kopen.
Bestel je kaarten dan via 
www.coolstebaanvannederland.nl.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!